Zwolse volleybalteams allebei onderuit

| 05-11-2016

Coníche Topvolleybal Zwolle en Regio Zwolle Volleybal hebben zaterdagavond allebei verloren. De heren kwamen tegen Vallei Volleybal Prins niet verder dan één gewonnen set, terwijl de dames helemaal geen set wisten te winnen. Op bezoek bij Sliedrecht Sport werd de eerste set met 25-11 verloren, daarna volgden setstanden van 27-25 en 25-22.

© Chris Overkleeft - FotoOverkleeft.nl

Topvolleybal Zwolle leek in het eigen Landstede Sportcentrum onderweg naar in ieder geval een punt. De eerste set werd nog wel met 22-25 verloren, maar daarna trok de ploeg de stand via 28-26 weer gelijk. In de derde set namen de Zwollenaren ook nog even een voorsprong. Via 6-3 werd het 9-8 en daarop lukte het niet om die marge in stand te houden. Uiteindelijk eindigde de set in 21-25 voor Vallei Volleybal Prins, waarna ook de vierde set verliezend werd afgesloten. In de gehele set liep de Zwolse formatie achter de feiten aan en dat resulteerde in de beslissende 20-25.

Regio Zwolle Volleybal kende een lastige avond bij Sliedrecht Sport, al kwam de ploeg wel redelijk mee. In de eerste set werden er slechts elf punten bij elkaar geslagen, maar vervolgens kwamen ook de bezoekers in de wedstrijd. Er ontstond een bloedstollende tweede set, die met 27-25 werd verloren en ook in de derde set speelde Regio Zwolle een rol van betekenis. Toch werd ook die set verloren (25-22) en daarmee keerde het zonder punten terug naar huis.

© Chris Overkleeft - FotoOverkleeft.nl
Volleybal, Landstede Sportcentrum, Regio Zwolle Volleybal, Topvolleybal Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws