SuperSaturday in Theater van de Sport

| 08-12-2016

Het Landstede Sportcentrum is zaterdag decor voor een heuse ‘SuperSaturday’. Om 17.00 uur speelt Regio Zwolle Volleybal haar competitieduel tegen Activia Flamingo’s uit Sint Antonis, waarna het om 20.00 uur de beurt is aan Coniche Topvolleybal Zwolle. De herenploeg speelt tegen Coolen-Alterno. “Dit belooft een spannende wedstrijd te worden”, meldt aanvoerder Jelle Hilarius.

© Chris Overkleeft - FotoOverkleeft.nl

Voor Regio Zwolle Volleybal wordt het tegen Flamingo’s zaak om de overwinning van vorige week kracht bij te zetten. Bij winst haken de Zwolse dames weer aan bij de middenmoot. “We willen tijdens deze SuperSaturday graag ons beste beentje voortzetten”, begint technisch manager Edwin van den Broeke. “Ik hoop dat het topsport minnend publiek uit de regio in groten getale aanwezig is zaterdag. De sfeer is altijd top, met een DJ die de wedstrijd aan elkaar mixt en een speaker die het publiek weet te bespelen. Dat is belangrijk voor de meiden, want daardoor ontstaat er een echt thuisgevoel. En dat helpt weer om een goede wedstrijd neer te zetten.”

De heren van Topvolleybal Zwolle treffen Coolen-Alterno en smachten weer eens naar een overwinning. Onlangs werd er in de beker nog verloren van de aanstaande opponent. “Coolen-Alterno is een directe concurrent. In de beker wonnen zij, maar wij gaan er zaterdag alles aan doen om de punten in Zwolle te houden”, meldt Hilarius. De selectie van de Zwolse eredivisionist is de laatste week wel flink uitgedund. “We werken hard om fit te worden en het Alterno flink lastig te maken. We hopen dat het publiek ons niet vergeet en ons massaal komt steunen.” De entree voor beide wedstrijden is gratis.

© Chris Overkleeft - FotoOverkleeft.nl
Volleybal, Landstede Sportcentrum, Jelle Hilarius, Regio Zwolle Volleybal, Topvolleybal Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws