Spandoekenwedstrijd Regio Zwolle Volleybal

| 2 Maanden geleden.

Ben jij een volleybalfan en lijkt het je leuk om Regio Zwolle Volleybal aan te moedigen met een spandoek? Doe dan mee aan de spandoekenwedstrijd! Vrijdag 15 maart gaan de handen uit de mouwen: dan helpen de speelsters de aanwezige fans met het maken van de mooiste banners.

© Jan Burgman Fotografie

Voor alle doeken, kwasten, verf en wat lekkers wordt gezorgd. Een week later, op zaterdag 23 maart, mogen alle spandoekenbouwers hun kunstwerken vertonen tijdens de wedstrijd Regio Zwolle Volleybal - Springendal Set-Up ‘65. De maker van het mooiste spandoek wordt beloond met een uniek Regio Zwolle-shirt én krijgt een shout out op Instagram!

Regio Zwolle Volleybal-aanvoerder Siska Hoekstra roept iedereen op om te komen verven. Hoekstra: “Het lijkt ons supermooi als er veel jonge fans zijn die met ons mooie spandoeken komen maken en deze tijdens de wedstrijden laten zien. Dat geeft ons een extra boost. En tijdens de play-offs kunnen we alle vormen van support goed gebruiken!”

Praktische informatie:
-Spandoeken maken: vrijdag 15 maart van 16.00 tot 17.15 uur in het Landstede Sportcentrum.

-Spandoeken showen: zaterdag 23 maart om 20.00 uur tijdens de wedstrijd Regio Zwolle Volleybal - Springendal Set-Up ‘65 in het Landstede Sportcentrum (alle spandoekenmakers krijgen een gratis kaartje)!

-Aanmelden: stuur een mailtje te sturen naar spandoekenwedstrijd.rzvno@spmgmail.com.

- Tip: trek oude kleren aan!

Regio Zwolle Volleybal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws