Regio Zwolle Volleybal bindt Vesta Chemicals

| 21-12-2018

Regio Zwolle Volleybal heeft op de valreep van het jaar 2018 een nieuwe sponsor aan zich weten te binden, te weten Vesta Chemicals. “Vesta Chemicals is een internationaal opererende leverancier van strategische grondstoffen voor het industriële proces. Ons bedrijf is gespecialiseerd in gevaarlijke, veelal temperatuurgevoelige katalysatoren”, vertelt mede-eigenaar Erik-Jan van Dijk.

“We vinden het mooi om iets bij te kunnen dragen aan het uitoefenen van topsport in de regio. Daarnaast tonen we als bedrijf graag maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid, onder andere door diverse evenementen en sporten financieel te ondersteunen.” Els Evenboer, bestuurslid communicatie en sponsoring Regio Zwolle Volleybal: “We zijn vanuit Regio Zwolle Volleybal erg blij met de sponsoring vanuit Vesta Chemicals. Het is mooi om te merken dat ook bedrijven die niet direct hun markt in de regio hebben zich hard willen maken voor het uitoefenen en behouden van topsport in de regio.”

Regio Zwolle Volleybal speelt zaterdag haar laatste competitiewedstrijd van 2018 thuis tegen FAST Volleybal uit Gennep. Aanvang: 20.00 uur.

Volleybal, Regio Zwolle Volleybal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws